Om
Street Feet

Dansskolan i Enköping där dansglädje och gemenskap står i fokus.

Skolan drivs av Isabel Axnér som har lång erfarenhet, en gedigen utbildning och ett genuint intresse för dans, musik och rörelse.

Street Feet är en enda stor dansfamilj med ca 600 dansare. Små och stora, nybörjare och avancerade, hos oss finns plats för alla! Vi lägger stor vikt vid att alla ska få uppleva känslan av att stå på scen. Våra shower är ett populärt inslag bland enköpingspubliken. Dessutom ser vi till att synas i många andra sammanhang.

Vi arbetar för att dansens tillväxt i Enköping ska bli så stor som möjlig.

Isabel Axnér

Priser

Hos oss börjar man att dansa 1 kurs i veckan.
Om intresset sedan ökar och man vill utöka till flera träningar i veckan finns möjlighet att stå i kö för detta till passande grupp som danslärarna bestämmer.

1 kurs = 1 timme per vecka,
2 kurser = 2 timmar per vecka osv.
En kurs innehåller 12st träningstillfällen per termin.

Hösttermin 2023

1 kurs per vecka 1400 kr

2 kurser per vecka 2200 kr

3 kurser per vecka 2900 kr

4 kurser per vecka 3400 kr

Undantag:
Kursen 2-3 år med förälder är 30 minuter á 12 tillfällen.
Pris 1000 kr.

Street Feets danslärare

ISABEL AXNÉR
Började att dansa vid unga år och visste tidigt att det var något med dans hon skulle syssla med. Utbildad på Dansarutbildningen för professionella dansare med musikalinriktning på BALETTAKADEMIEN Stockholm 2009-2012. Tidigare dansat på ett flertal dansskolor främst i Stockholm, samt varit på dansresor i New York 2007, London 2010, Los Angeles 2011 och Reggio de Calabria, Italien 2013 och 2014. Parallellt med studier har Isabel sedan 2002 hela tiden undervisat, främst i Enköping men även på Danscenter Stockholm. Idag lägger Isabel all sin tid och energi på eleverna i Street Feet.

Isabel har ett minne för namn utöver det vanliga. Hon tror på disciplin och regler, men att släppa loss däremellan.

Isabel har medverkat som dansare i Idol, Guldbaggegalan och Kristallen, samt i Lena Philipssons Drömshow på Circus och även i musikvideos. Du har också kunnat se henne i en rad föreställningar i Stockholm, samt i en mängd evenemang runt om i Enköping.

JOSEFINE GREEN
Började att dansa vid 6 års ålder och har varit med sedan starten av Street Feet. Har dansat i Isabels Showgrupp sedan 2011 och dansade även för Isabel innan dess. Parallellt med sin egen undervisning, dansar Josefine fortfarande i Showgruppen.

Josefine sticker ut som dansare genom sin längd och med en känsla som sträcker sig över scenkanten. Hennes rörelser är tydliga och fulla av energi. Josefine är starkt engagerad i allt som rör Street Feet och eftersom hon även är frisör ser hon ofta till att dansarna även blir snygga i håret.

Josefine har medverkat med Street Feet i alla typer av evenemang runt om i Enköping, allt från medverkan i föreställningar på Joar Blå och Idrottshuset, Höstglöd, Måndagskväll, Hamnfestivalen, Trädgårdsdagen, karneval, Företagargalan, StreetStar på Dansens hus i Stockholm samt som pausunderhållning till tävlingen ”Skapa dans” på Uppsala Konsert & Kongress.

MAJA RAMSTRÖM
FELICIA MIDELF
ALVA MIDELF
ALMA MELIN
SIRI HELLBLOM
EMMA GIDLUND
ELIN HELLSTRÖM
REBECKA ROSÉN
NOAH STÅHL
LILLIANE NGABONZIZA
ÄNGLA NYBERG