CHARLOTTA LINDELL

Började att dansa vid 8 års ålder och har dansat i Showgruppen sedan 2015.
Parallellt med sin egen undervisning, dansar Charlotta fortfarande i Showgruppen.

Charlotta gillar dans för att man får vara kreativ och utveckla sin egen dansstil. Hon är Street Feets egna sångfågel och hör vart enda litet ljud i musiken. Charlotta älskar gemenskapen i Street Feet och tycker om att vara både på och bakom scenen.

Charlotta har medverkat med Street Feet i alla typer av evenemang runt om i Enköping, allt från medverkan i föreställningar på Joar Blå och Idrottshuset, Måndagskväll, Trädgårdsdagen, karneval, flashmob, StreetStar på Dansens hus i Stockholm samt "Skapa dans" på Uppsala Konsert & Kongress.

ELLINOR ÖSTLIN

Började att dansa vid 8 års ålder och har dansat i Showgruppen sedan 2016.
Parallellt med sin egen undervisning, dansar Ellinor fortfarande i Showgruppen.

Ellinor älskar att kunna uttrycka känslor genom enbart rörelser. Hon är en dansare med vackra och flödiga rörelser. Ellinor har ett otroligt spinn och därför är piruetter en av hennes specialitéer. Hon är alltid pigg och alert samt tar varje utmaning som ges med största fokus.

Ellinor har medverkat med Street Feet i alla typer av evenemang runt om i Enköping, allt från medverkan i föreställningar på Joar Blå och Idrottshuset, Måndagskväll, Trädgårdsdagen, karneval, flashmob och StreetStar på Dansens hus i Stockholm.

NORA STENHOLM

Började att dansa vid 5 års ålder och har dansat i Showgruppen sedan 2014.
Parallellt med sin egen undervisning, dansar Nora fortfarande i Showgruppen.

Nora har alltid känt att hon föddes till att dansa och har inte kunnat tänka sig att göra något annat. Hon har ett stegminne utöver det vanliga som hennes danskompisar gärna stöttar sig mot. Nora älskar att följa andras dansutveckling och ser dansskolan som ett andra hem.

Nora har medverkat med Street Feet i alla typer av evenemang, allt från föreställningar på Joar Blå och Idrottshuset, Måndagskväll, Trädgårdsdagen, karneval, flashmob, StreetStar på Dansens hus i Stockholm samt "Skapa dans" på Uppsala Konsert & Kongress.